perjantai 27. elokuuta 2010

FORMULA SM 2010

Kisoissa kilpailijakato - vain 14 kilpailijaa. Kylmä ja aika tuuleton ilma oli surffaajien riesana. Näpit jäässä, pipo päässä ja lämpimin puku päällä yritimme yhtä lähtöä. Pääsin 12 puolikkaalla miltein yläpoijulle ylhäisessä yksinäisyydessä kunnes peli ammuttiin poikki. Tiesin että näin tulee käymään vaikka plaanasin ylös asti..tuulta ei ollut tarpeeksi. Odottelimme 16 asti ja sitten pistettiin peli poikki. Illalla odotti Team Managerin yllätys..iltaruokailun yhteydessä tarjoiltiin Ravintola Dyynis minun 45 v. synttärikakkua. KIITOS JARNO JA RAKKAAT KILPAKUMPPANIT! HYVÄ YLLÄTYS! =)
Kuva Jarno Rautio.

Lauantaina ja sunnuntaina ei päästy ajamaan yhtään lähtöä. Tuuli oli hiukan alle vaaditut 5 knotsia...pysyvä tuuli meinaan...välillä oli enemmänkin, mutta vain puuskissa. Lauantaina saimme ihailla "Venetsialaisjuhlia", mökkikauden päättäjäisiä. Hiekkarannat olivat täynnä kynttilöitä ja kokkoja, raketteja ammuttiin yhtä paljon kuin uutena vuotena.

Muutama kuva kilpailupaikalta:

Kilpailulautani:

Ensimmäinen kipparikokous (kuvassa Pääkkönen ja Rautio):
KaPun surffikopit ja terassi:
Speedomies jatkaa seikkailujaan:
Lauantain kilpailijakokous Ravintola Dyynissä:
Sunnuntain tuulen odottelua aurinkoisessa säässä:


Lauantaina tuli muuten testattua "ihmiskuula" palloa Ravintola Dyynin mäellä Danin kanssa - kts.YouTube-pätkä:
http://www.youtube.com/watch?v=FNwkgjtpVvo

maanantai 23. elokuuta 2010

RACEBOARD SM 2010 - HAMINA


Palkitut Blinnikat. >Kuva ediman.

Voitin viime viikonloppuna pidetyissä Raceboardluokan Suomenmestaruuskilpailuissa kultaa.

Raporttia kisoista seuraa lähiaikoina...

Keskiviikkona 25.8.2010:

9,5-luokan kolme parasta (kuva ediman):


No joo...oikeastaan ylläolevassa lauseessa on kaikki mitä tarvitsee kertoa viime viikonlopun kilpailuista. Rikoin ennen ensimmäistä lähtöä mastoni, joten 1.lähtö jäi minulta ajamatta ---> DNS. Muutenkin ennen kisaa minulla oli kaikki palikat aivan täysin kadoksissa. Onneksi ei ollut MM-kilpailut kyseessä... Se kauden pahin notkahdus tuli siis juuri SM:ien aikaan, mutta onneksi sain koottua itseni kasaan toisen lähdön jälkeen. Olin toivonut Danielille voittoa, mutta säät eivät suosineet häntä kahden ensimmäisen lähdön jälkeen enää...

Danin kisaan:

Daniel aloitti kisat hyvin. Kahdessa ensimmäisessä lähdössä hänen sijoituksensa olivat 1. ja 2., mutta tuulen noustessa lähemmäs kymppiä loppui hänen fyysinen massansa ja hänen loppusijoituksensa oli 7..

Kolmanneksi tulleelle Radovan Kubinille haluan sanoa seuraavaa:

Thanks for Rado helping me to show how to use downhaultrims - now I'm using them all the time! I know that it wasn't the right place (Finnish Championships) to put them on the rig but only thing what I got with them was more SPEED especially in downwind! I own you RadoMan one!!! ;-) And one thing what I appreciate a lot with you are the conversations after the start. You are one who can teach me and also Daniel! Small little things...and you don't shame to say to me like that: "You won the start but you make a big mistake in the first reach..." That's a right way! I want to listen and learn more! Thanks!

Back to Finnish language:

Kilpailuissa ajettiin myös Avoimessa luokassa, jonne muutamat "pelkurit" lähtivät ja ajoivat pienemmillä purjeilla kuin 9,5 luokassa ja välillä taistelivat formuloilla ja vähän isommilla purjeilla. No - onhan "suomenmestaruus" helppo voittaa, jos ei ole kuin vain kaksi varteenotettavaa kilpailijaa luokassa, toinen saa kultaa ja toinen hopeaa, mutta kukin tekee omat päätöksensä - ihan sama...vai miten se menikään! Yhdessä lähdössä muuten tulin 1.kierroksen alapoijulle hiukan heidän lähtönsä jälkeen ja viimeisen "yhteisen" kierroksen jälkeen olin maalissa ennen sen luokan ensimmäistä alapoijullaan. Se siitä...sori poijat! Kyllä te olisitte voineet skabata siellä missä kunnon skabat olivat... Aivan sama kuin Formula SM:ssä porukka jaettaisiin kahteen eri porukkaan ja jaettaisiin kaksi SM Kultaa...No Sense!!! Ai niin...kolme parasta Avoimessa (kuva Ediman):

Kisalähtöjen jälkeen Dani nautiskeli vesillä vielä toista tuntia freestylevälineillä harjoitellen Vulcanoa (kaksi kertaa päälle meni 30:stä yrityksestä):

Formula SM:stä puheenollen - ne alkavat perjantaina Kalajoella. Lähdemme huomenna torstaina ajamaan kohti Kalajokea. En ole tänä vuonna ajanut kertaakaan formulalla ja minulla ei ole sen suhteen yhtään minkäänlaisia paineita kuinka menestyn. Raceboard on minun pääluokkani ja formula tulee sitten. Ensi vuonna tulen muuten ajamaan taas Raceboardin ohella Formulaa, koska yhteisiä kisoja ei näillä näkymin tule olemaan Reiskan ja Formulan kanssa. Pääluokkani tulee olemaan kuitenkin Raceboard niinkuin myös Danilla alkukauden ajan...ainakin siihen saakka kunnes Suomessa (Yyterissä) pidetyt EM-kilpailut ovat ohi.

Dani on ollut uudessa koulussaan (Mäkelärinteen urheilulukio) nyt kaksi viikkoa ja poika on ollut tosi tyytyväinen!!! Hän saa koulussa monipuolista urheiluvalmennusta ja liikuntaa. Viikon aikana on monena päivänä yksilövalmennusta ja sen päälle ihan normiliikuntaa... Ensimmäisen viikon jälkeen oli Danilla paikat kipeät, kun päivät koostuivat miltein pelkästään fyysisistä harjoitteista. UPEAA!!! Hän saa hyvät pohjat tulevaisuuteen. By the way...olen muutaman kerran ollut viemässä ja hakemassa häntä kouluun / koulusta ja suuri ero on ollut muihin kouluihin nähden koulurakennuksen lähellä...en ole kertaakaan nähnyt koulun nurkilla sitä normaalia muissa kouluissa esiintyvää "norttiklubia". Danin luokalla on 32 oppilasta, joista yksikään ei polta, kun taas hänen edellisessä koulussa Dani oli luokallaan miltein ainoa, joka ei polttanut...ja tämä oli niitä miedoimpia "nautinto"-aineita, joita siellä käytettiin...

Heh! Aloin muuten katsoa kahdelta viimeiseltä vuodelta kuvia Raceboardin SM:ien palkintojenjaosta ja sieltä löytyi seuraavaa:

Vuosi 2008:

Vuosi 2009:

perjantai 20. elokuuta 2010

Viikon vesitreenit

Alkuviikosta eksyimme Tuusulanjärvelle, joka oli kyllä tämän kesän turhin lähtö. Rikasimme slalom-(minä) ja freestylekamat(Dani) ja lähdimme vesille. Emme päässeet kertaakaan plaaniin. Piste!
Danin freestylekamat - Starboardin Flare 88 ja Severnen 5,2 Swat:


Keskiviikkona sain Kalajoelta uudet Raceboard välineet, kun Kole osti minun tämän vuoden laudan ja rikin pois.
Uuden laudan kiiltävä kantti:

Eilen kävimme Danin kanssa KSPS:n torstaikisoissa Lauttasaaressa. Rikasin ensimmäiseen lähtöön liian tiukalle purjeen --> ei tehoja, nousukulma huono ja niin oli myös vauhtikin. Purje ei ole vielä venynyt niihin mittoihin, joihin olin tottunut rikaamaan alkukauden purjeen. Dani voitti ylivoimaisesti lähdön Radon ollessa toinen ja minä kaukana heistä. Seuraavaan lähtöön löysäsin 1 cm alhaalta ja alkoi kulkemaan paremmin. Olin Danin kanssa maalilinjalla yhtäaikaa ja Rado taas jäi vuorostaan kauas meistä. Kolmanteen lähtöön löysäsin yhden cm lisää ja tehoja tuli lisää, mutta Dani voitti aika ylivoimaisesti. Mä tulin minuutin hänen jälkeen. Rado ei ollutkaan enää mukana tässä lähdössä.

Tänään Haminaan ja viimeiset säädöt ennen huomenna alkavia Raceboard luokan SM-kilpailuja. Yritän pistää raporttia Haminan Pitkiltä Hiekoilta, jotka ovat kylläkin aika kivikkoiset... ;-) Ai niin...en yhtään ihmettelisi, jos vaikka Dani voittaisi ensimmäisen Suomenmestaruutensa tulevana viikonloppuna...riippuu aika paljon tuulista. Kevyellä tuulella poika menee menojaan, mutta plaanattavissa (aikuisten plaanattavissa siis...) olosuhteissa erot pienenevät. Itse voitin ensimmäisen Suomenmestaruuteni 18-vuotiaana Naantalissa Windsurfer-luokassa...siitä on aikaa... =)

tiistai 17. elokuuta 2010

HANKO MM OPEN 2010

Kauden mukavin kilpailu on taas ohi. Tällä kertaa lähtöjen määrä ei ollut päätä huimaava - ainoastaan 3 lähtöä saatiin ajettua ja nekin lauantaina, joista kaksi oli plaanattavissa olosuhteissa ja yksi kaikkea muuta kuin plaanattavissa.

HySurfin mestaruuskisat vuosimallia 2010 olivat aika pitkälle Eero Fuksin käsialaa. Jouni HELLman toimi jämäkästi tuomarina...yhtään "valitusta" lähdöistä, niiden pituuksista ja muodoista ei mennyt läpi. MM-Open taas tarkoittaa surffauksen ohella tapahtuvaa MuutaMukavaa oheistoimintaa, seurustelua toisten surffareiden kanssa. Kukin itse päättää mitä tämä MuutaMukavaa on ja miten kipeä pää siitä tulee ;-). Meillä kyllä ei päänsärkyjä valiteltu.

Lauantain keli oli kuinkas ollakaan - maatuulta! Tulliniemen puolella puhalsi tuulimittarin mukaan 7 -11 m/s ja Silverissä taas tuuli meni rantakaistaleen yli laskeutuen muutaman kymmenen metrin päähän rannasta puuskaisesti pyörien. Luokat kisoissa olivat Avoin, 9,5 m2 ja Rookie-Cup. Rookie-Cup ajettiin "aloittelijoille" aivan rannan tuntumassa.

Avoin ja ysipuolikas starttasivat porttilähtönä veneen pyyhältäessä lähtölinjaa pitkin ja sen perän takaa sai startata.
Porttilähdössä isä ja poika peräkkäin. Kuva Kati ja JanneK:
Kiikarilla katsottaessa näytti siltä, että ensimmäisessä lähdössä olisi reilusti tuulta alamerkillä. Otin normireiskakamat alleni, kuten myös Dani, joka olikin ilmoittautunut 9,5 luokkaan (halusi treenata seuraavan viikonlopun SM:iä varten). Pahimpieni kilpakumppanieni välineet vaihtelivat Sepon 12 neliöisestä ja Formulasta Teron 12,5een ja Raceboardiin. Hessu olikin aika vaisu, eikä häntä kärkikahinoissa nähty - taisi se "MM" painaa päälle.

Dani ajaa vauhdikkaasti kantillaan Reiskakamoilla. Kuva Kati ja JanneK:

Alaspäin ajettaessa huomasinkin, ettei ysipuolikas riittänyt alkuunsakaan vaan sekä Seppo ja Tero jättivät minua. Tuuli ei ollutkaan niin kova kuin olin aavistellut vaan ehkäpä maksimissaan 6-7 m/s. Kryssiosuudella sain heitä kiinni ja viimeisessä käännöksessä ohitin Sepon Formulan, mutta hävisin vielä Terolle. Dani tuli meidän jälkeen neljäntenä.

Toiseen lähtöön vaihdettiin rataa. Minä taas vaihdoin purjetta 3 neliötä isommaksi. Enpä ollut aikaisemmin testannut Code Red 12,5:tä Phantomissa. Hyvinpä näytti toimivan, sillä voitin lähdön, mutta vain ehkä puolella laudan mitalla ennen Seppoa. Tero häsläsi jotain ja menetti johtotilan aivan lopussa pari käännöstä ennen maalia. Dani oli vasta 7..

Kolmanteen lähtöön tuuli heikkeni todella paljon. Yritin seurata, mitä Seppo tekee lautavalintansa kanssa ottaako pyöreäpohjaisen vai ei. Miehellä ei ollut mitään kiirettä lähteä vesille saatika sitten vaihtaa kisalautaa. Menipä mies peräti SurfClubin sisälle kuluttamaan aikaansa vaikka lähtöön oli enää 15 minuuttia. Minä päätin ottaa pyöreäpohjaisen alleni. Seppo juoksi autolleen ja otti myös Lechnerin käyttöönsä. Vesillä naurettiin toisiemme salamyhkäisille juonille. Startissa minä ja Seppo sitten erkaannuttiin muusta porukasta. Dani seurasi vähän matkan päässä. Lenssiosuuden päätökseen tultaessamme Seppo peitti minua ja ajatti kääntösaaren kohdalla minut kiville. Jouduin kanttaamaan lautaa köli sisällä ja evä kolisi pohjaan. Tässä vaiheessa Seppo meni ohitseni, enkä enää aivan täysin pläkässä voinut yhtään mitään hänelle. Seppo meni menojaan...tajusin jättäneeni alaliikin liian kireälle. Purjeessa ei ollut mitään tehoja alle 1 m/s "tuulessa". Tero ja Dani läähättivät niskaani. Seppo voitti aivan ylivoimaisesti lähdön ja minä turvallisen etumatkan turvin seurasin kolmannesta sijasta käytävää kovaa taistelua. Dani oli mennyt Terosta ohitse ja piti myös johtonsa loppuun saakka. Dani oli maalissa kolmantena ennen Teroa.
Kolmannen lähdön lenssiosuudelta minä, Seppo ja Dani. Kuva Kati ja JanneK:

Sunnuntain pläkän takia ei yhtään lähtöä siis ajettu. Järjestäjät keksivät muuta mukavaa - antoivat mahdollisuuden testata Wakeboardia.

Palkintojen jaossa selvisi, että olin voittanut Sepon pisteellä ja Dani olisi ollut kokonaiskilpailun 4. ennen Hessua voittaen samalla ysipuolikas luokan.

Palkintojen jaosta - kuvat Kati ja Jannek:

perjantai 13. elokuuta 2010

Viikon surffaukset

Tällä viikolla duunin takia pääsin vain kerran vesille. Tiistaina olin normireiskakamoilla Lauttasaaressa vähän yli 2 tuntia. Tuulta oli noin 10 m/s.

Daniel oli kahtena päivänä ajamassa Freestyle laudallaan - 88 litraisella Flarella ja 5,2 m2 Swatilla. Jo ensimmäisenä päivänä freestyle temppu Vulcano meni melkein läpi. Toisena päivänä se menikin jo useamman kerran onnistuneesti päälle. Tunteja Danille tuli vesillä yhteensä noin 5 - 6 tuntia.

Tulevana viikonloppuna on Hanko MM-Open kilpailut (MM=muutamukavaa). Kilpailut ovat perinteisesti kauden mukavimmat HySurfin järjestämät kilpailut. Yhtään samanlaista rataa emme aja vaan kaikki lähdöt ovat erilaisia. Välineet ovat avoimet, joten meillä onkin pakettiautollinen surffivälineitä mukana...valinnan vaikeus...koittaa huomenna.

Alkuviikosta sain työpaikallani korkeimman esimiehen tapaamisella kunniapalkinnon / huomio-osoituksen työyhteisöltä hyvin menneiden MM-kilpailujen johdosta ja lupauksen, että he tulevat edelleenkin antamaan tukensa kilpailumatkoille vapaiden muodossa. Se lämmitti suuresti! =)

tiistai 10. elokuuta 2010

Koiran elämää ja lepoa

Ensinnäkin surffausuutiset: Olemme pitäneet surffiviikon jälkeen aivan täysin vapaata vesiltäolosta. Kalustohuoltoa ja lepoa, joka on tehnyt ihan hyvää. Tänään tiistaina menemme vesille.

Uuden tulokkaamme elämää olemme seuranneet koko perheen voimin. Viikonloppuna peruuntui Hangon Slalom Cupin kilpailu, joka mahdollisti LUCKYn kotiuttamisen koko porukalle. Kyllä pikku neiti on ollut suloinen...joka päivä on tullut uusia piirteitä ja tapahtumia. Pieniä vahinkoja tietty on sattunut, muutama pissa sisään lattialle, useimmiten silloin, kun on löytynyt peili jostain nurkasta tai metallisista huonekalujen jaloista tms. ja ollaan ihmetelty muutaman haukun säestämänä peilikuvaa.

Pistän muutaman kuvan (A.Blinnikan ottamia):


perjantai 6. elokuuta 2010

Uusi tulokas perheeseen - LUCKY!!!



En tiedä olenko tulossa vanhaksi vai mistä johtuu, että asiat, jotka vielä jokin aika sitten oli ihan aivan ehdottomia EI-sarjaan kuuluvia, on kääntymässä ja kääntyneet EHKÄ ja MIKSIKÄS EI -sarjaan.

Eilen toteutui sellainen asia, joka oli vielä hetki sitten EHDOTON EI! Otimme perheeseemme suloisen tyttökoiran, lyhytkarvaisen Collien, joka eilen nimettiin yhteisesti LUCKY:ksi. Tyttönimeltään Elisabeth ja kasvattajan antama virallinen nimi MAHONEY'S EQUAL FRIEND.

Sitä joutuu selvittelemään itselleen, miksi ajatukset vaihtuvat niin totaalisesti laidasta laitaan niinkuin naisilla kerran kuussa tapahtuu...;-) Ensinnäkin olen omassa mielessäni käsitellyt tämän asian niin, että lapseni ovat ansiokkaasti suoriutuneet viimeisen vuoden aikana kaikesta heille tulleista asioista erinomaisesti ja halusin palkita heidät koiralla ja antamalla lisää vastuuta. Tästä eteenpäin heidän tulee huolehtia pikkuisesta ja sen hyvinvoinnista. Tottakai me vanhemmat katsomme päältä, että kaikki menee oikein ja maksamme kulut. Tänä aamuna jo (kesälomalla) muksut olivat jo puolseiskan aikaan hereillä ja ulkoiluttamassa koiraa. Vastuuseen sisältyy myös kotona lisääntyvä siivoaminen (koiran karvat ym.vahingot).

Loppukaudesta kilpailuissa nähdään Pedon, Vikin, Topin ja kumppaneiden lisäksi siis myös LUCKY! =) ....AriMan: Yritämme siivota liukumiinat pois. ;-))))

Kotiutumismatkalla pikkuinen väsähti Danin syliin:
Uudessa kodissa ruoka maistui:
...ja pihalla leikki:
...ja lopuksi uni omassa pesässä:

keskiviikko 4. elokuuta 2010

Surffiviikon tapahtumat

Rentoa turkulaista yhdessäoloa Yyterin rannalla (kuva Aleksandra Blinnikka):


Yritän tässä muistella jälkikäteen, mitä surffiviikolla tapahtui...

Ensinnäkin kirjoittelut jäi sen takia, kun meidän mökissä ei ollut Wlan-yhteyksiä, eikä meillä ole mitään mokkuloita kenelläkään. Surffikeskuksella on yhteydet, mutta onko järkeä ottaa konetta keskuksen terassille hiekkapöllytykseen, No ei!

Tulevia huippusurffaajia:

Kolmipäiväiset Slalom kilpailut olivat pe-su, joissa ei taaskaan saatu ajettua yhtään virallista lähtöä. Puuskainen maatuuli oli vallitsevana ja useana päivänä yritettiin saada lähtöyrityksiä. Huhtisen Markus oli lähtöveneessä, joten pahemmilta huudoilta vältyttiin radan puolella ;-). Eikä puuskat kestäneet kuin maksimissaan yhden merkkien välisen matkan verran.

Näkymä Slalom kisatantereeseen Reiskamiehen silmin (tuuletonta):


Tiistaina ja keskiviikkona olikin muistaakseni vähän heikompaa keliä, jolloin pääsin testaamaan paremmin Div II:n ja CodeRed 12,5 m2 toimivuutta. Lauta kulki kuin unelma olemattomassa tuulessa. Pääsinpä peräti Yyterin rannasta Outooriin yhdellä vedolla lauta koko matkan ajan kantillaan. Vesi roiskui nätisti puolelta toiselle laudan terävän kärjen edestä. Purjeen joutuu jättämään tosi löysälle, jotta se toimisi pyöreäpohjaisessa laudassa. Kerran laitoin kireemmälle ja samantien loppui veto ja kantillaan ajo. Jouduin vaan asentamaan varmaan 50' omatekemät trapetsinarut, jotta ylettyisin trapetseihin. Puomin paikka tulee todella korkealle alimmillaankin 12,5:ssä...onhan kyseessä formulapurje. Keskiviikkona oli iltapäivällä Outoorin "maraton". Kaikki starttasivat Yyterin keskuksen terassilta, juoksivat rannalla odottavien lautojen luokse ja suorittivat LeMans-lähdön. Outoorista piti etsiä Rentun Ruusu, joka piti laittaa nättiin kukkakimppuun ja tuoda takaisin keskuksen terassille Annelle. Kilpailun voitti Anders formulalla ja 12,5 m:llä, minä olin 2. Reiskakamoilla ja Dani 5 sekuntia minun jälkeen formulakamoilla. Tuuli kiihtyi kisaan aika kivaksi, vaikkakin loppuosuuden joutui ajamaan lenssiä Reiskalla masto ihan edessä ja pumpaten. Formulat taas koko matkan plaanissa.

Joel, Dani ja Tuuli (kuva Aleksandra Blinnikka):

Torstaina alkoi puhaltamaan ja sitä kesti sunnuntaihin saakka. Torstaina olimme vesillä Slalomilla pitkään. Dani kertoi olleensa noin 9 tuntia pienemmällä iSonicilla ja 5,6 m2:lla. Minä ajoin iSonic 121:llä ja CodeRed 7,5:llä. Yritimme saada hyviä speedituloksia...jonnekin 30 solmun pinnassa oli enkat...tulokset ovat tarkistamatta ja koneelle ajamatta. Ajoin kerran Outoorista Yyterin rantaan kuudessa minuutissa. Tuuliluukut auki:

Perjantaina alkoi Formula ja Raceboard Rankingit, jotka kestivät 3 päivää. Tuulta ei puuttunut kyllä yhtään. Yksi lähtö peruuntui formuloilta liian heikon tuulen vuoksi, mutta sitä ilmiötä kesti vain hetken, sillä tuuli yltyi uudestaan. Lauantaina tuuli niin paljon, että Formulaporukat ajoivat pelkästään slalom lähtöjä. Kilpailualue oli ulkona lahdella, jossa oli jumalattomat hyppyrampit. Dani rikasi useamman purjeen ja loppujen lopuksi päätyi ajamaan ranta-aallokossa 70-litraisella Evo-laudalla ja 3,7 m2 rätillä. Kilpailualueelle hän ei lähtenyt kryssimään 24 senttisellä evällä...Tunteja tuli kuitenkin pojalle varmaan toiset 8-9 kpl rantatyrskyissä. Kivan näköistä menoa ja jiipitkin menivät plaanissa. Dani matkalla myrskyyn:

Sunnuntaina jatkoimme rata-ajolla tuulen noustessa päivän mittaan. Kolmena päivänä ajoimme yhteensä 8 lähtöä Raceboardissa, 7 ratalähtöä Formuloissa ja 6 slalom lähtöä. Tuuli oli parhaimmillaan kisan aikana varmaan 15 sekunttimetrin luokkaa ja 9,5 m2 Raceboard purje oli limiteissään. Voitin kahdeksasta lähdöstä 7 ja yhdessä minulla hajosi kölilaatikko ,jota korjasin kymmenisen minuuttia (avasin ruuvimeisselillä koko laatikon ja laitoin kölin paikalleen ja laatikko kiinni) ja jatkoin matkaa tullen maaliin neljäntenä. Raceboard luokassa kilpailijoita 9 ja Formuloissa 20. Danielin lopullinen sijoitus 15. samoilla pisteillä Samuli Järvisen ja Tuuli Petäjän kanssa (144 pist.). Samulilla murtui peukalo kesken kisan, joten hänelle tuli useita DNs:iä. Mies sai Hang Loose kipsauksen, josta kuva myöhemmin...

Raceboardin 3. ja 1. (kuva Daniel Blinnikka):

Formulan kolme parasta (kuva Daniel Blinnikka):


Yksi surffiviikko on taas takana. Porukka palasi koteihinsa onnellisena ja tyytyväisenä (ainakin me). Jälleen kauden kohokohta - koko perheen sellainen - oli takana ja ensi vuodeksi mökkivaraukset on jo tehty.

AriMan: Pönäköitynyt Imatran mies:

Kuvia tulee lisää toiselta koneelta....

maanantai 2. elokuuta 2010

Väliaikatietoa

Olen pitänyt viikon "vapaata" kirjoittelusta. Olimme viime viikon Yyterissä (Slalom Cup osakilpailu, Surffiviikko ja Formula- ja Raceboard Ranking kilpailut). Kirjoittelen lähipäivinä omaa raporttia kuluneesta viikosta kuvien kera.